Accés a la informació

#DéniaTransparent

Dissabte, 26 octubre 2019

Calendari de les sessions ordinàries de les comissions informatives

Comissió informativa d'IGUALTAT I POLÍTIQUES INCLUSIVES: el dimarts de la setmana anterior a aquella en la qual se celebra la sessió ordinària del Ple a les 14.30 hores.

Comissió informativa SOCIOCULTURAL: el dimarts de la setmana anterior a aquella en la qual se celebre la sessió ordinària del Ple a les 17.30 hores.

Comissió informativa de TERRITORI I QUALITAT URBANA: el dijous de la setmana anterior a aquella en la qual se celebre la sessió ordinària del Ple a les 17.30 hores.

Comissió informativa d'HISENDA, PERSONAL, MODERNITZACIÓ i PROMOCIÓ ECONÒMICA: el divendres de la setmana anterior a aquella en la qual se celebre la sessió ordinària del Ple a les 14.30 hores.

Comissió informativa de TRANSICIÓ ECOLÒGICA: el dijous de la setmana anterior a aquella en la qual se celebre la sessió ordinària del Ple a les 18 hores

Comissió informativa de PROTECCIÓ CIUTADANA: el dijous de la setmana anterior a aquella en la qual se celebre la sessió ordinària del Ple a les 14.30 hores.

Comissió informativa de POLÍTIQUES DEL MAJOR: el dimarts de la setmana anterior a aquella en la qual se celebre la sessió ordinària del Ple a les 18 hores.