Notícies

#DéniaTransparent

Dijous, 13 octubre 2022

L'Ajuntament de Dénia rep una ajuda de 8.100 de la Diputació d'Alacant per al manteniment del portal de videoactes

Amb anterioritat, es van rebre altres 10.000 euros de la institució provincial per al foment de la participació ciutadana.

L'Ajuntament de Dénia rebrà una concessió econòmica de 8.100 euros de la Diputació d'Alacant per a la manutenció de la web de transparència. L'ajuda, un conveni entre la Diputació i la Generalitat Valenciana per a la promoció i el foment de la participació ciutadana, la transparència i el bon govern, s'ha concedit a Dénia per a finançar parcialment el projecte de manteniment del portal de videoactes, espai en línia dins de la web de transparència en el qual queda constància pública de l'activitat plenària. En aquest repositori web es poden consultar les votacions i arguments dels plens de la Corporació municipal, a més de les queixes i suggeriments ciutadans portats a les sessions.
A aquesta quantitat cal sumar els 10.000 euros que la Regidoria de Participació Ciutadana va rebre en una primera fase de la subvenció vinculada al foment de la participació ciutadana. Aquesta subvenció es va destinar al projecte de pressupostos participatius.
Aquesta és la segona ocasió en la qual es concedeixen aquestes subvencions. En 2021, l'Ajuntament de Dénia va rebre una quantitat total de 16.000 euros (8.000 en participació i altres 8.000 en transparència).